Inför / efter Besöket

Inför Besöket

Se till att er hund är väl rastad och inte stressad när den anländer till salongen. En stressad hund är svår att få lugn och därav svår att klippa. 

Är det er första gång hos Rufs & Tufs så har vi en konsultation om hur ni vill klippa er hund, samt eventuella känsligheter och allergier som är viktiga att känna till. Vi bjuder på godis i salongen, men ta gärna med eget om er hund är allergisk eller kräsen. Man vill ju gärna kunna ge belöning till er pälskling under och efter behandlingen. Allt för att den ska känna sig så glad och trygg som möjligt.  
 
Se gärna till att er hund är borstad och så tovfri som möjligt. Vänligen notera att om en päls är alltför tovig, eller mattad, så går det inte med tovutredning, då är det en nedklippning som gäller. Detta görs i samrådan med ägaren, och vid extrem tovning tillkommer en avgift på 200kr. 

Var även ärlig om er hunds beteende. Det är viktigt för mig som hundfrisör att veta om er hund är ängslig, känslig, aggressiv, biter eller på annat sätt beter sig nyckfullt. Genom att veta om tidigare dåliga upplevelser eller trauman så kan vi planera för ett mer harmoniskt och fridfullt besök, och bygga på en fortsatt positiv uplevelse för er pälskling.  

Om er hund löper, är dräktig eller skendräktig så bör besöket bokas om, för er hunds eget välmående.  

Uteblivet besök debiteras med 100% av behandlingens pris samt avbokning inom 24 timmar debiteras med 50% av behandlingens pris. Se därför till att avboka i god tid för att slippa avgifter. Om er hund har blivit sjuk eller ådragit en sjukdom som är smittsam för andra hundar så ber vi er avboka och boka om ert besök. Hör isåfall av er till oss så lägger vi in ny tid vid senare tillfälle.  

Vänligen notera att det kan finnas andra hundar närvarande på salongen så nämn på förhand om er hund är rädd, eller inte går bra ihop med andra hundar så vi kan planera in ert besök på bästa sätt. 

Efter besöket - nöjdhetsgaranti

Efter besöket är ni välkomna tillbaka inom en vecka om ni inte är nöjda med klippningen, så kan jag korrigera enligt era önskemål. Jag är väldigt mån om era åsikter och förhoppningsvis blir ni och er pälskling nöjda efter ni har varit hos oss på Rufs & Tufs.